Sider

tirsdag 14. august 2012

Presentasjon av oss.

Vi starter blogg på Rom Hagemiljø. 

Her vil vi skrive mye om hva vi driver med og også mye planteinformasjon. Vi ønsker ikke å bruke bloggen til salg, så for spørsmål om varer på lager, priser mm bruk gjerne facebooksiden vår eller send oss en mail :)

På Rom holder vi på med mye forskjellig og er stadig ute på nye oppdrag. Vi tenkte også å dele litt av alt dette med dere. Her er det mulig å få inspirasjon og lære litt nyttige hageting. 

En kort presentasjon av oss som jobber på Rom: 

Per.

Daglig leder og eier.
Per er utdannet gartner fra Beder gartnerskole, Århus i Danmark.
Han er mye ute på befaringer, gir pristilbud på anleggsjobber og har alt det daglige på hagesenteret. Han er også stadig å finne i hagesenteret med kundene.
Per tok over driften av hagesenteret i 1998.




Line. 

Nestleder.
Hun er utdannet gartner fra Gjennestad gartnerskole i 2002 og startet å jobbe på Rom i 2004.
Line tar ansvaret når Per ikke er tilstede. Hun har ansvar for hagesenteret med busker og trær og bestillinger av sommerblomster og andre varer i hagesenteret. Line tegner hager og priser også anleggsjobber.
  

Cecilie.

Har master i plantevitenskap fra UMB i 2009.
Cecilie har ansvar for roser og klematis og siden vi har rundt 300 forskjellige sorter av begge gruppene er det mye å holde oversikten på. Jobbet på Rom siden 2010.
Hun har også ansvar for nettbutikken, kundekontakt, pakking og utsending av planter bestilt i nettbutikken.


 

Gerd: 

Har ansvar for sommerblomstene og at det ser bra ut inne i butikken. Hun har jobbet på Rom siden 2003.

Liga.

Har ansvar for uteområdet med busker og trær og hjelper kundene i hagesenteret. Liga gjør plantejobber og tar vareleveringer. Jobbet på Rom siden 2008.

Juris.



Har ansvar for maskinene og er vaktmester på hagesenteret. Juris gjør plantejobber og annet anleggsarbeid og vareleveringer. Jobbet på Rom siden 2008.








Oddrun

Har ansvaret for hagetegninger og tar befaringer knyttet til hageplanlegging. Oddrun hjelper kunder med å finne gode løsninger. Hun er utdannet arealplanlegger fra Ås, og har i tillegg lang erfaring med undervisning på gartnerskole. Jobbet på Rom siden 2013.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar